Root

SB-600-026

New

64,28 €

More info

Root“  asimetriškosios mechanikos žaidimas su skirtingom strategim ir tikslais. Žaidėjai patirs nuotykių ir kovų dėl fantastinės miškų karalystės valdymo.

Pasak leidėjo, „“ Root „reiškia kitą asimetrinio dizaino žingsnį. Kaip“ Vast: Crystal Caverns „, kiekvienas“ Root „žaidėjas turi unikalius sugebėjimus ir unikalią pergalės sąlygą.“

Išmokti žaidimą lengviau naudojant vieną daugiafunkcinių kortų kaladę.

„Cats“ frakcija naudoja variklių statybą ir logistiką bandydama apsaugoti mišką. Rinkdami medieną, jie gali gaminti dirbtuves, lentpjūves ir kareivines. Jie laimi statydami naujus pastatus ir amatus.

Erdvus (Paukščiai) verčia vanagus paimti medį. Jie turi užfiksuoti kuo daugiau teritorijos ir pasistatyti lizdus, ​​kol juos neužvado vidinės frakcijų kovos.

Aljansas slepiasi šešėlyje, verbuodamas jėgas ir kurdamas sąmokslus. Jie vystosi lėtai, siekdami dramatiško vėlesnio įsitraukimo į žaidimą, bet tik tuo atveju, jei pavyksta išlaikyti kitus žaidėjus.

Tuo tarpu „Vagabondai“ padeda visoms konflikto šalims, siekia savo naudos ir slepia savo paslaptingus tikslus. Jie turi ištirti vietovę, kovoti su kitomis frakcijomis, kad pasiektų savo paslėptą tikslą.

Jums tikrai bus įdomu atrasti strategijų įvairovę ir kovų gausą, tai karo žaidimas pripažintas vienu agresyviausių savame žanre. Vėliau dar gausesnių prieskonių ir veiksmų pasirinkimo įvairovę padidins papildomos Root dalys , kurios supažindins su kiomis rūšimis ir jų išskirtinumais. 

Žaidimo rūšis: 

Gyvūnai

Fantazija

Karo žaidimas

Mechanizmai:

Veiksmų eilė

Plėtimasis teritorijoje

Judėijmas sritimis

Kauliukų ridenimas

Lenktynės

Kintamos žaidėjo galios

Žaidėjų skaičius: 2-4

Trukmė: 60-90 min

Rekomenduojamas amžius: 10+

BGG įvertinimas: 28 [8.1]

Leidėjas: Leder Games

Išleidimo metai: 2018

9 other products in the same category: