Rinkinys PARKER IM Black GT, plunksnakotis ir dėklas

2BV-211-010

New

70,50 €

More info

• Nauja dovanų kolekcija primena prabangą ir eleganciją. Kiekviena dovanų pakuotė, atspindinti prekės ženklo tapatybę, buvo sukurta su aistra ir traukia akį su unikaliomis dekoracijomis. Produktai buvo specialiai atrinkti, kad būtų sukurta puiki dovana bet kokiai progai.
• Šiame rinkinyje rasite plunksnakotį ir atitinkantį juodą plunksnakočio dėklą, supakuotą į klasikinę „Parker“ dovanų dėžutę. Į šį rinkinį įeina puikus priedas, leidžiantis lengvai pasiekti rašiklį ir korteles bei tvarkyti reikalus. Ideali dovana bet kokiai progai.
• Matinis juodas lakas su milteliniu paviršiumi ir poliruota žiedų apdaila pabrėžia aukštą gaminio kokybę. Žiedai pagaminti iš nerūdijančio plieno su chromo apdaila. Korpusas ir dangtelis pagaminti iš žalvario, lakuoti juodu laku. Priekinė dalis pagaminta iš juodo plastiko ir poliruota.
• Plunksnakotis su M tipo plunksna, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Švirkštimo priemonėje galite naudoti kapsules arba stūmoklį, užpildytą rašalu (stūmoklis neįtrauktas). Kapsulė yra dėžutės viduje.